homesitemapcontactA+

Physician assistant nu aanwezig

MSweb Forum

Binnen het MS online spreekuur op het Forum van MSweb krijg je de mogelijkheid jouw zorgvraag voor te leggen aan zorgprofessionals. Denk daarbij onder andere aan een neuroloog, MS verpleegkundige, psycholoog, ergotherapeut en fysiotherapeut.

logo MS Zorg Nederland

Vanaf maandag 13 t/m vrijdag 24 maart is physician assistant revalidatiegeneeskunde Freek Braam aanwezig om vragen te beantwoorden. Freek Braam werkt binnen de multidisciplinaire MS poli van Isala in Zwolle en omgeving en is aangesloten bij MS Zorg Nederland.

De physician assistant is een nieuwe discipline binnen het online spreekuur en ook een vrij nieuwe functie binnen de revalidatiegeneeskunde. Hij of zij ondersteunt de revalidatiearts.

De physician assistant

Physician assistant (kortweg PA) is de naam van een relatief nieuw beroep en nieuwe functie in de gezondheidszorg in Nederland en werd in 2000 in Nederland geïntroduceerd naar Amerikaans model. Ze zijn speciaal opgeleid om taken van artsen over te nemen. Freek Braam heeft zich hierbij gespecialiseerd in de revalidatie geneeskunde en specifiek in neurorevalidatie en spasticiteitsbehandelingen.

MS Zorg Nederland

Alle zorgprofessionals op het forum zijn aangesloten bij MS Zorg Nederland, een unieke samenwerking van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

Op deze manier willen we je voorzien van kwalitatief goede informatie, wat je kan helpen in je eigen zorgproces.

Het MS Online spreekuur is, net als de rest van het forum, openbaar toegankelijk. Iedereen kan meelezen, alleen geregistreerde deelnemers kunnen berichten plaatsen.

Ga via deze link naar het MS online spreekuur op het Forum van MSweb.

Kijk voor uitgebreide informatie over MS Zorg Nederland op www.mszorgnederland.nl.

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *