homesitemapcontactA+

Blikvanger

Inspirerende MS-wetenschapsdag

Inspirerende MS-wetenschapsdag

Op zaterdag 25 maart organiseerde VUmc MS Centrum Amsterdam een MS-wetenschapsdag. De 170 bezoekers kregen een update van het wetenschappelijk MS-onderzoek. Presentatie 'Welk onderzoek wordt gedaan om MS beter te begrijpen?' nu ook online!
Lees meer
  • 13-04-2017
App Die Goede En Slechte Dagen Meet

App die goede en slechte dagen meet

Afgelopen mei heeft een team van Schuberg Philis en Many2More de MS Hackathon gewonnen met de Neurokeys App. Met behulp van deze App kan het standaard toetsenbord op je smartphone of tablet worden vervangen door een intelligent Neurokeys toetsenbord.
Lees meer
  • 25-10-2016
Arena MoveS – Traplopen Tegen MS

Arena MoveS – traplopen tegen MS

Afgelopen 9 juli vond de eerste Arena MoveS plaats in, je raadt het misschien al, de Amsterdam Arena. Het doel was geld inzamelen voor onderzoek naar MS door de trappen van het stadion te beklimmen.
Lees meer
  • 19-07-2016
Artsen Plus Hackers Voor MS-vrije Wereld

Artsen plus hackers voor MS-vrije wereld

Honderdvijftig artsen, programmeurs, engineers, hackers, creatieven en patiënten sluiten zich het weekend van 21-22 mei op in de strijd tegen MS. De hackathon is een initiatief van Mobile Doctors (VvAA) en MoveS, in samenwerking met Many2More, VUmc MS Centrum Amsterdam, IBM en PwC.
Lees meer
  • 19-05-2016
MShacker Jeroen Doeswijk

MShacker Jeroen Doeswijk

Op het forum van MSweb staat hij bekend als Jeroentje. Als lid van Sensing MS (team van IBM) neemt hij deel aan de MShackathon. Wie is Jeroentje en wat gaat hij/zijn team doen dit weekeinde?
Lees meer
  • 19-05-2016
Boekpresentatie MS-0ntbloot Deel 2

Boekpresentatie MS-0ntbloot deel 2

50 mensen-met-MS gaven zich in 2011 letterlijk en figuurlijk bloot voor een kijkje in de 'MS-wereld'. Bijkomend doel: geld inzamelen voor broodnodig onderzoek. Na dit succes nu MS-ONTBlOOT Deel 2.
Lees meer
  • 23-02-2016
Videocolleges Over MS

Videocolleges over MS

Het stimuleren van de uitwisseling van kennis tussen wetenschappers en patiënten; dat is waar het project Wetenschap voor Patiënten (WvP) om draait. In samenwerking met patiëntenverenigingen, waaronder de MS Vereniging, geven wetenschappers korte videocolleges over actuele thema’s van het specifieke…

Lees meer
  • 27-04-2015
Kennismaken Met Wim Hof, The Iceman

Kennismaken met Wim Hof, The Iceman

Op maandag 11 mei om 9.30 uur, organiseren de Regio's Haarlem en Noord-Holland-Noord van de MSVN een bijeenkomst met Wim Hof, the Iceman. Plaats: Velsen-Noord. Meld je snel aan want vol=vol.
Lees meer
  • 25-04-2015
  • 1
  • 2