Collecteren Voor MS

Collecteren voor MS

Help jij mee aan een MS-vrije wereld? Zet je dan in als collecte-coördinator of collectant. Help mee, word collectant. Van 19-24 november vindt de collecteweek plaats en voor deze week zoekt het MS fonds in een aantal gemeenten nog collectanten en collecte-coördinatoren.
Vrijwilligers Gezocht

Vrijwilligers gezocht

MSweb zoekt jou! MSweb wordt gerund door vrijwilligers en we kunnen altijd hulp erbij gebruiken! Zowel voor langere tijd als tijdelijk op projectbasis. Vind jij het leuk om met ons mee te doen?
Traplopen Tegen MS

Traplopen tegen MS

Op 8 juli jl. is voor de 3e keer in de Johan Cruijff Arena het evenement Arena MoveS georganiseerd. Een groot sportevenement om geld in te zamelen voor de strijd tegen MS. We kijken nog even terug naar deze bijzondere dag. Je kon dit jaar diverse afstanden afleggen door de trappen van de Arena op en af te lopen.
MS, Zo Zit Dat!

MS, zo zit dat!

Ouders en grootouders: OPGELET. Hier kun je lezen over een boekje wat je kan helpen de moeilijke en ingewikkelde ziekte die multiple sclerose is aan kinderen uit te leggen. En kinderen die een spreekbeurt in de klas willen houden, kunnen het boekje ook aanvragen.
  • 12/06/2018
Terugblik Symposium VUmc

Terugblik Symposium VUmc

Terugblik op het symposium 'Omgaan met MS' van VUmc MS centrum Amsterdam. Dat het juist op zo'n tropische dag Wereld MS dag is, is natuurlijk paradoxaal. Dat VUmc op hun symposium 'Omgaan met MS' een middagsessie Vermoeidheid plant zorgde gelukkig niet voor een lege zaal. Integendeel.
Werken Met MS, Kan Dat?

Werken met MS, kan dat?

Werken met MS, kan dat? Ja, zeggen wij. Soms met aanpassingen, en vaker met een werkgever die meedenkt. Kom het zelf ervaren! Op woensdag 30 mei - Wereld MS Dag - in Den Haag!
Nieuws Op Internationaal Congres

Nieuws op internationaal congres

Zeer bijzonder was dat Koningin Maxima met haar aanwezigheid het congres opluisterde. Zij woonde een aantal presentaties bij waaronder die van Cynthia Zagieboylo. Zij is directeur van de Amerikaanse MS Society en presenteerde de resultaten van de Progressieve MS Alliantie.
Klimmen Tegen MS

Klimmen tegen MS

Op zondag 10 juni 2018 is het weer zo ver. De top van de Mont Ventoux wordt weer bedwongen én zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de strijd tegen MS. Kom in beweging! Schrijf je nu in voor de 8e editie van Klimmen tegen MS.
“Leef Je Passie!”

“Leef je passie!”

Behalve MSwebber is ‘onze’ Marijn de Vries ook actief als comedian - sinds een tijdje samen met zijn collega Sem Bannenberg. Na een aantal optredens in eigen land wagen ze nu de sprong naar het buitenland. Het duo is te zien op het Fringe festival in Edinburgh.
Inspirerende MS-wetenschapsdag

Inspirerende MS-wetenschapsdag

Op zaterdag 25 maart organiseerde VUmc MS Centrum Amsterdam een MS-wetenschapsdag. De 170 bezoekers kregen een update van het wetenschappelijk MS-onderzoek. Presentatie 'Welk onderzoek wordt gedaan om MS beter te begrijpen?' nu ook online!
  • 1
  • 2