Videocolleges over MS

Het stimuleren van de uitwisseling van kennis tussen wetenschappers en patiënten; dat is waar het project Wetenschap voor Patiënten (WvP) om draait. In samenwerking met patiëntenverenigingen, waaronder de MS Vereniging, geven wetenschappers korte videocolleges over actuele thema’s van het specifieke ziektebeeld spreken.

MSNlogo_PMS200296Met regelmaat worden deze gepubliceerd op YouTube. De hierop volgende reacties, email en twitterberichten door kijkers zijn vervolgens de input voor een volgend videocollege. Met deze interactieve cyclus legt WvP de basis voor een duurzame brug tussen wetenschap en patiënt.

De meest recente videocollege wordt gegeven door prof. dr. Jeroen Geurts. Ga naar www.wetenschapvoorpatienten.nl, klik onder het logo van de MSVN en laat je reactie achter. De beste vragen/reacties worden behandeld in een volgend videocollege.

Wetenschap voor Patiënten is een initiatief van MS Vereniging Nederland, Vereniging Osteogenesis Imperfecta, ME/cvs Vereniging en Science Alliance.

Ga naar: www.wetenschapvoorpatienten.nl

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *