skip to Main Content

Congres Neuro en Revalidatie

Congres “Excellente zorg; leer van elkaar en begin vandaag”

​Het  2-jaarlijkse congres van de V&VN Neuro en Revalidatie vindt plaats op 12 maart 2020 te Nijkerk. Thema: “Excellente zorg; leer van elkaar en begin vandaag” is bedoeld voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, verzorgers, leidinggevenden, opleiders, leerlingen, studenten en alle zorgprofessionals die neurologie en revalidatie tot zijn/haar vakgebied rekenen.

twee jaarlijkse Neuro en Revalidatie congres met als thema: "Excellente zorg: Leer van elkaar en begin vandaag"Het congres heeft als doel de beroepsbeoefenaren een ruime keuze aan excellente voordrachten te bieden en de deelnemers geïnspireerd, met handvatten ​voor de dagelijkse klinische praktijk en een groter netwerk, naar huis te laten gaan.

Het thema van het congres sluit aan bij de visie van de afdeling: “Verpleegkundigen en Verzorgenden” werkzaam binnen de neuro en revalidatie, in staat te stellen een sterke positie binnen de Nederlandse gezondheidszorg in te nemen op basis van de pijler ‘verpleegkundigen en verzorgenden’ van de Excellente Zorg.

Op de website www.nenrcongres.nl/ staat het hele programma en kan je je inschrijven.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top