MS Vereniging Nederland

MSweb en MSkidsweb maken al enkele jaren deel uit van MS Vereniging Nederland. Vandaar dat we onze bezoekers graag attent maken op de Uitnodiging voor de Algemene ledenvergadering van de MS Vereniging op 23 november a.s. in Hoofddorp.

De ALV vindt plaats in hotel Courtyard, Amsterdam Airport.

Agenda

10.00 uur: inloop
10.30 uur: themalezing Visuele problemen  door Fleur van der Feen van de RuG

11.45 uur: pauze

11.45 uur: algemene ledenvergadering
12.30 uur: afsluiting met lunch

Na ontvangst van je aanmelding krijg je per e-mail de vergaderstukken.

De MSVN heeft zich de afgelopen tijd ingezet om de stamcelbehandeling ook in Nederland mogelijk te maken. Mensen die voor die behandeling in aanmerking komen, hoeven dan niet langer naar ‘Verweggistan’ te reiize.

De MS Vereniging behartigt onze belangen:

De Vereniging schrijft: “Het is onnodig nog langer te wachten op Nederlandse studies naar effectiviteit en veiligheid van stamceltransplantatie (SCT) voor mensen met MS, en daarbij een vergelijking te maken met de voor deze groep beschikbare medicijnen. In een open brief aan de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN) schrijven wij dat er sinds enkele weken alle reden is voor de NVN om dit afhoudende standpunt te laten varen”.

Deze brief is mede ondertekend door de op deze gebieden actieve stichtingen ‘MS in Beeld’ van dr. ir. Bram Platel en ‘Op de Been’ van Boaz Spermon, de waarschijnlijk inmiddels bekendste Nederlandse MS-patiënt die – in Zweden – SCT heeft ondergaan.

Bron: MS Vereniging Nederland

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *