homesitemapcontactA+

De Onbeperkte 100 van 2017

Fp Groot Nieuws

DELA goededoelenfonds zoekt nieuwe Gouden Venus van Milo

Met de verkiezing van de Gouden Venus van Milo wil het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking in het zonnetje zetten. Het fonds draagt met het thema Onbeperkt! bij aan projecten waarin mensen met een beperking als vrijwilliger iets goeds doen voor een ander. Zij geven op die manier meer betekenis aan hun leven en zijn tegelijk van enorme waarde voor de maatschappij.

Uit de lijst met De Onbeperkte 100 kun je van 24 juli tot en met 15 september je favoriete kandidaat kiezen, jouw Gouden Venus van Milo.

Maria van Nies

Eén van de genomineerden is Maria van Nies. Maria heeft MS en zet al vele jaren met haar talent om te organiseren haar kennis, ervaringsdeskundigheid en enthousiasme in als vrijwilliger bij de MS Vereniging Nederland én Stichting MS Express.

Voor beide organisaties helpt zij mee om weekends en weekjes te organiseren voor mensen met MS. Daarnaast informeert en coacht zij mensen met een chronische beperking over werk(aanpassingen) en participatie.
Stem jij ook op Maria van Nies?

Na het tellen van de stemmen ontvangt de nummer één op 30 september de Gouden Venus van Milo 2017, samen met een prijs van € 10.000 die de winnaar mag inzetten voor zijn of haar goede doel. Voor de tweede en derde prijs, de Zilveren en Bronzen Venus van Milo, zijn prijzen van € 5000 en € 2500 beschikbaar.

Bron: http://goudenvenusvanmilo.nl/

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *