homesitemapcontactA+

Start bouw Vitaliteitscentrum

Nieuw Unicum breidt uit

Nieuw Unicum heeft al geruime tijd aandacht voor bewegingsactiviteiten. Wekelijks organiseren zij in groepsverband activiteiten in het kader van vitaliteit en bewegen, zoals tafeltennis, ochtendgymnastiek, yoga, zwemmen, enz.

Er is zelfs een jaarlijkse golfclinic in samenwerking met de Kennemer Golf & Country Club. Maar op dit moment heeft Nieuw Unicum onvoldoende ruimte om meer activiteiten te organiseren. Daarom is besloten een nieuw Vitaliteitscentrum te bouwen. In het nieuwe Centrum  kunnen dagbesteding, fitness en behandeling optimaal samenwerken.

Meer ruimte

Het nieuw te realiseren gebouw biedt ruimte aan de medewerkers van de afdelingen fysiotherapie, ergotherapie en logopedie en een aparte ruimte voor de spreekuren van externe professionals zoals de revalidatiearts. Hierdoor hoeven de Nieuw Unicum cliënten geen vermoeiende reis meer te maken naar een ziekenhuis. Ook komen er twee behandelzalen voor fitness en fysiotherapie en kan hier de multidisciplinaire screening van mensen met MS die niet in Nieuw Unicum verblijven, plaatsvinden.

De nieuwbouw wordt op een unieke manier gebouwd. Het gebouw wordt namelijk voor een groot deel in de fabriek voorbereid. Met deze bouwmethode is het mogelijk om in een zeer kort tijdsbestek het gehele pand te plaatsen en de overlast te beperken. Het streven is dat in april het gebouw klaar is voor de gebruikers.

Bron: www.nieuwunicum.nl

 

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *