Doe mee aan Nationaal MS Onderzoek

Novartis Pharma heeft het initiatief genomen tot een Nationaal MS Onderzoek. Doel van dit onderzoek is een beter inzicht te krijgen in het verloop van MS.

Mationaal MS onderzoekHet onderzoek bevat vragen over welke vorm van MS je hebt en in welke fase je zit. Ook worden vragen gesteld over de medische en niet-medische behandelingen die je krijgt. Tot slot wordt gevraagd naar de informatiebronnen die je gebruikt om informatie over MS in te winnen.

Jouw perspectief is belangrijk

Dit patiëntenonderzoek is belangrijk omdat het jouw perspectief weergeeft. Uit een inventarisatie onder ruim veertig ziekenhuizen (neurologen en verpleegkundigen) komt een wisselend beeld naar voren van de behandeling en het aantal mensen met MS.

Verdien €10 voor onze vereniging

Voor elke ingevulde vragenlijst doneert Novartis € 10 aan MS Vereniging Nederland of het Nationaal MS Fonds. Aan het eind van de vragenlijst kun je aangeven naar welk goed doel jouw voorkeur uitgaat.

De vragenlijst

Je kunt de vragenlijst alleen invullen of met behulp van iemand anders. Je kunt de vragenlijst op elk moment starten en, indien gewenst, op een later moment hervatten. De antwoorden die je eerder hebt ingevuld, blijven dan bewaard.
Wees alsjeblieft zo accuraat en eerlijk mogelijk tijdens het beantwoorden van de vragen. Wij koppelen de antwoorden niet aan je persoonsgegevens en verwerken deze anoniem.

Cookies accepteren

Je kunt de vragenlijst invullen op computer, tablet of mobiele telefoon. Voor een goede werking van de vragenlijst is het belangrijk dat je apparaat de cookies accepteert. Doe je dat op een iPhone, dan moet je je instellingen aanpassen (Instellingen, Safari, en dan bij Privacy en Beveiliging moet ‘Voorkom volgen’ en ‘Volg me niet/ Vraag websites niet te volgen’ worden uitgezet).

Bij vragen over dit onderzoek kun je contact met ons opnemen (088 374 8500).  Alvast hartelijk dank voor je deelname!

Naar de vragenlijst

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. De vragenlijst ingevuld, maar heb het idee dat het meer gaat om straks reclame te kunnen sturen (welke tijdschriften leest u? Hoelang ben je op internet??)
    Positief €10 gedoneerd maar dat is dan ook alles

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *