homesitemapcontactA+

Mijn kwaliteit van Leven

Nieuws 170706 Overheid Bekeurt Zichzelf

Vragenlijst Mijn kwaliteit van Leven

Per Saldo vindt het belangrijk dat budgethouders hun stem laat horen over de zorg. Vul twee keer per jaar een online vragenlijst in en laat zo zien wat voor jou belangrijk is.

Waarom meedoen aan Mijn Kwaliteit van Leven?

enquete kwaliteit van zorg1. De uitkomsten van de vragenlijst maken je zorgvraag inzichtelijk.

De vragenlijst gaat over je persoonlijke situatie: wat heb je nodig, wat vind je belangrijk in het leven, en een themavragenlijst voor het verkrijgen van een beeld van de kwaliteit van leven van mensen met een pgb.

Na het invullen krijg je een persoonlijke rapportage terug! Die is bijvoorbeeld handig ter voorbereiding op het (keukentafel)gesprek.

2. Je helpt mee de zorg verbeteren.

Mijnkwaliteitvanleven.nl krijgt zicht op de invloed van veranderingen in de zorg op het leven van mensen. Hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger de resultaten.

3. De stem van budgethouders per woonplaats.

De uitkomsten leveren landelijke resultaten op én per gemeente. Hiermee kunnen gemeenten concreet aan de slag voor verbeteringen.

Resultaten tot nu toe

Medio juni 2017 waren er 37.279 deelnemers die de vragenlijst van mijnkwaliteitvanleven.nl één keer of vaker hebben ingevuld.

Inmiddels hebben 24 gemeenten met meer dan 300 deelnemers een rapportage ontvangen. Deze rapportage is te vinden op de uitkomstenpagina van de betreffende gemeente via www.mijnkwaliteitvanleven.nl

Hoe kun je meedoen?

Ga naar de website van  Mijnkwaliteitvanleven.nl  en meld je aan. Wie zich vóór 1 augustus aanmeldt ontvangt óók de themavragenlijst pgb.

Zie verder:  www.mijnkwaliteitvanleven.nl.

PS. Door deel te nemen maak je kans op een ‘high tea’.

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *