Vraag & Aanbod

Te Koop: Opvouwbare Scootmobiel

Te koop: Opvouwbare scootmobiel

Aangeboden: BRIO foldable scooter van Skyline mobility. Het is een eenvoudig opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen scootmobiel, past in de kofferbak van een auto. Merk BRIO foldable scooter van Skyline mobility. Heeft nog geen 10 km gereden!
lees meer
Gratis Af Te Halen: Motomed Viva

Gratis af te halen: Motomed Viva

Bewegingstoestel af te halen: Motomed viva Dit apparaat wordt omschreven als een intelligent motorisch aangedreven bewegingstherapietoestel. Het is enigszins vergelijkbaar met een hometrainer met als grote verschil dat men geen kracht behoeft te zetten.
lees meer
Te Huur: Aangepaste Vakantiewoning

Te huur: Aangepaste vakantiewoning

De Gevonden Glimlach is een prima aangepaste vakantiewoning nabij Lourdes en is geschikt voor 1 tot 13 personen. Het huis is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een ruime huiskamer met hout-haard, een woonkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Beneden is ook de ZORGKAMER; een aangepaste slaap/woonkamer met eigen badkamer en andere voorzieningen.
lees meer

Omschrijving

Heb jij een vakantiehuis te huur of een scootmobiel te koop, enz? Meld dan hier je advertentie aan. Je mailadres of telefoonnummer is verplicht. Deze rubriek staat niet open voor commerciële doeleinden.