skip to Main Content

Te koop: Aangepaste woning in Emmeloord

Te Koop: Aangepaste Woning In Emmeloord

Rolstoel toegankelijke woning te koop in Emmeloord

aangepaste woning in Emmeloord

De woning heeft slaap-en badkamer op de begane grond, een grote bijkeuken, een goot kantoor, een ruime, rechte hal ivm de rolstoel, een zeer grote woonkamer en een uitgebouwde woonkeuken, met nieuwe houtkachel, volledig rolstoel toegankelijk. Tuin op het Zuidwesten en achter zit je heerlijk vrij

De woning is compleet gerenoveerd in 2014, nieuwe keuken, licht en schakel materiaal, meterkast, plafonds en wanden gestuced, nieuwe radiatoren geplaatst, nieuwe centrale afzuiging en CV ketel geplaatst, in 2016 een nieuwe badkamer op de begane grond, 2 grote slaapkamers boven, een badkamer boven, en een beloopbare zolder met vlizo trap.

Verder openslaande tuindeuren, groot terras, een grote overkapping met televisie en radio aansluiting van 6 bij 3.5 meter, geheel afsluitbaar, een grote schuur van 6 bij 3 meter, en 3 meter brede bestrating naast de woning, om met een scoormobiel goed om het huis heen te kunnen.

De woning dateert uit 1998 en ligt in Emmeloord, in een zeer rustige wijk, met veel groen en dichtbij alle voorzieningen. Emmeloord ligt op een uur rijden van Amsterdam, Arnhem, Groningen en Utrecht.

De prijs opgesteld door de makelaar is bieden vanaf 347.500

Mocht je meer willen weten, bel of mail me gerust.
Ben van Tilburg
06-12545623

Dit bericht heeft 0 reacties
Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top