Te koop: woning voor mindervalide / mantelzorgwoning

Deze gelijkvloerse chaletwoning is aangepast voor mindervaliden en pas 2 jaar oud. De afmeting van de woning is 13 m x 8 m en volledig geïsoleerd volgens het laatste bouwbesluit.

De woonkamer is een verrassend ruime, lichte leefruimte met ramen aan drie zijden. In de hoek van de woonkamer is de keuken. De keuken is voorzien van een diverse inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en een vriezer. De woonkamer met keuken hebben een oppervlakte van 44m2.

Als eigenaar van deze woning kun je gelijkvloers wonen dankzij 2 ruime slaapkamers en een aangepaste badkamer op de begane grond. De slaapkamer heeft een brede kastenwand met vier schuifdeuren. Vanuit de slaapkamer of via de gang bereik je de badkamer voorzien van een aangepaste douche, tweede toilet en een wastafel. Er bevindt zich naast de ingang van de woning een apart toilet.
Ten slotte is op de begane grond een inpandige berging met CV ketel en wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

De woning staat op een tijdelijke plaats. Deze bestaat uit 2 delen en is overal in Nederland te plaatsen op bijvoorbeeld ‘stelcon’ platen.

Adverteerder: M.C.M.Oosten
E-mail: mcmoosten@ziggo.nl


Wil je reageren op deze advertentie, plaats dan hier je bericht. Jouw naam, email-adres en reactie zijn nergens zichtbaar en gebruiken wij alleen om je bericht door te kunnen sturen naar de adverteerder. De adverteerder reageert zelf op je bericht.

(* = verplicht)


[advertiser-name] <[advertiser-email]>

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de woning. Mijn man en ik zijn net getrouwd en willen graag onze eerste huis kopen. Ik woon in Zwolle en dit zou een goede uitkomst zijn want ik heb ms en ben geadviseerd om een gelijkvloerse woning te kopen. Ik hoop zo dat ik een kans maak.

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *