Partners

MS Vereniging Nederland

MS Vereniging Nederland is de enige onafhankelijke patiëntenvereniging voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun direct betrokkenen, zoals partners, kinderen en/of ouders.

MS Vereniging Nederland is altijd ‘dichtbij’. De vereniging brengt mensen met MS en direct betrokkenen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. En geeft informatie over de ziekte en het leven met MS zodat men keuzes kan maken om de regie over het eigen leven te houden. Ze zetten zich in voor de kwaliteit van de zorg als belangrijk middel voor de kwaliteit van leven.

MSkidsweb

Op MSkidsweb.nl besteden we aandacht aan kinderen met MS en hebben we ook veel informatie voor kinderen die in hun omgeving met MS te maken hebben. We geven antwoord op mogelijke vragen en laten je kennismaken met kinderen die de ziekte hebben. Ook de kinderen met een ouder met MS komen aan het woord. Verder zijn we er ook voor jongeren, zij vinden hier speciale informatie.

MS Vereniging

De MS Vereniging Nederland kent diverse landelijke werkgroepen: MSweb en MSkidsweb, de MS-telefoon, de MS-voorlichters en het
Adviesplatform.

Meer over ons