Doneer nuDoneer nu

Steun ons

Steun MSwebMSweb is dé website over multiple sclerose. Met meer dan 50 vrijwilligers onderhouden wij MSweb en MSkidsweb dagelijks. Via MSweb informeren we iedereen met MS, én iedereen die er mee te maken heeft, over de ziekte en bieden we hen met het MSweb Forum de mogelijkheid om met elkaar te communiceren. Kinderen die met MS te maken hebben, en hun ouders, kunnen terecht op MSkidsweb.

Om dit te kunnen blijven doen, kunnen we jouw bijdrage heel goed gebruiken. Je donatie of gift is online snel en gemakkelijk te regelen. Elk bedrag is welkom. Je kunt al online doneren vanaf € 5, -. Gebruik daarvoor de button hieronder.

Donatie zelf overmaken?

Je kunt jouw bijdrage aan MSweb, onder vermelding van ‘Donatie MSweb’, ook overmaken op:
IBAN: NL73ABNA0566151677
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Stichting Vrienden MSweb

Kom in actie

Met een eigen (sponsor-)actie kun je proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor MSweb.nl, MSkidsweb.nl of het MSweb Forum. Let op!! Om een actie te maken via msweb.geef.nl moet je wel aangemeld zijn. Dit kun je doen door jezelf te registreren, of je kunt eenvoudig inloggen via social media.
» Kom in actie voor MSweb

Tips?

Heb je nog tips? Mail ons dan via redactie@msweb.nl.

ANBI

MSweb is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarom door de Belastingdienst volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Dat betekent dat je je gift mag aftrekken van de Inkomstenbelasting en dat MSweb geen belasting hoeft te betalen over jouw schenking.

Meer over ons