homesitemapcontactA+

31 mei: MS Voorleesmarathon

Voorleesmarathon

Geef jij ook een stem aan kinderen die een ouder hebben met MS?

Doe dan mee aan de voorleesmarathon!

Om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor kinderen die een ouder hebben met MS wordt er op 31 mei een voorleesmarathon georganiseerd!

Wil je mee doen aan de voorleesmarathon als leerkracht van een klas, als MS deskundige, kinderpsycholoog/coach, neuroloog, ervaringsdeskundige of omdat je deze actie een warm hart toe draagt?

Wereld MS dag

Nieuw boek Een moeder vol stoplichtenOp 31 mei 2017 is het wereld MS Dag met als thema ‘Leven met MS’. Op die dag verschijnt het kinderboek ‘Een Moeder vol Stoplichten’ geschreven door Beitske Bouwman (van onder andere Noem het liefde en Daan en Olivia) en klinisch psycholoog en jeugdpsychotherapeut Fiona Sie.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de MS Voorleesmarathon? Geef je op via de mail: moedervolstoplichten@gmail.com. Je ontvangt dan meer informatie. Of stuur een bericht via de Facebookpagina.

Wil je meer info? Bel dan naar Fiona Sie: 0623826343. We hopen dat er op zoveel mogelijk scholen wordt voorgelezen!

De hele dag zal er in heel het land op basisscholen uit het boek worden voorgelezen zodat deze jonge mantelzorgers in het licht worden gezet en zich gesteund weten.

Bekende Nederlanders, kinderpsychologen en MS verpleegkundigen worden uitgenodigd om mee te doen en op scholen voor te lezen. De voorleessessies worden gefilmd en op de Facebookpagina van ‘Een Moeder vol Stoplichten’ gepubliceerd. Zo kan iedereen de marathon volgen!

Het boek is uitgegeven door Nino Kinderboeken, een imprint van Uitg. SWP ISBN 9789085606796, je vindt ‘Een Moeder vol Stoplichten’ op pagina: www.ninoboeken.nl/1970.

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *