homesitemapcontactA+

Dag voor mensen met MS

Cabbijeenkomst Cartoon Step Rollator

Dag voor Mensen met MS

Het gehele programma van de Dag voor mensen met MS is vandaag (15 november) te volgen via een livestream. De stream begint om 11.00 en je vindt deze op www.msresearch.nl

De inschrijving om op lokatie aanwezig te zijn is gesloten (en vol).

Op 15 november a.s. organiseert MS Research wederom “Een dag voor mensen met MS”. MS Research heeft een informatief programma samengesteld.

Programma
MS ResearchDit jaar vindt de Dag voor Mensen met MS plaats op woensdag 15 november a.s. Gelijktijdig vinden op dezelfde locatie de jaarlijkse MS Onderzoeksdagen plaats.

Op deze manier creëren wij een unieke gelegenheid waar MS-onderzoekers, wetenschappers en mensen met MS elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het voor velen bekende programmaonderdeel “Meet the Scientist” zal wederom op het programma staan.

Onderzoekers en wetenschappers schuiven graag bij u aan om samen met u, in kleine groepjes, over onderwerpen te spreken die u raken en aangaan. Na aanmelding ontvangt u ruim voor de dag een overzicht van de door u te kiezen onderwerpen waarover u in gesprek wilt gaan.

Livestream

Wanneer je geen mogelijkheid hebt om de Dag voor mensen met MS persoonlijk bij te wonen is er ook goed nieuws! Het gehele programma is die dag te volgen via een livestream op de website an MS Research.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met MS Research op (071 – 5 600 500).

Met vriendelijke groeten, Stichting MS Research

Dit bericht heeft 1 reactie
Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *