homesitemapcontactA+

MS Dag MS Research

Cabbijeenkomst Cartoon Step Rollator

Uitnodiging Dag voor Mensen met MS


Op 15 november a.s. organiseert MS Research wederom “Een dag voor mensen met MS”. Deze dag vindt plaats bij Van der Valk Hotel Tiel.  MS Research heeft een informatief en verrassend programma samengesteld. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Programma

MS ResearchVanaf 10.15 uur bent u van harte welkom. Uiteraard staat koffie en thee voor u klaar. Om 11.00 uur starten we gezamenlijk het plenaire programma.

Gelijktijdig vinden op dezelfde locatie de jaarlijks terugkerende MS Research Onderzoeksdagen plaats. 150 onderzoekers uit Nederland en België zijn hier samen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van MS-onderzoek met elkaar, maar zeker ook met ú te delen!

Deze informatie-uitwisseling komt zeer zeker aan de orde tijdens het onderdeel Meet the Scientist, waar u persoonlijk in gesprek gaat met wetenschappers over uiteenlopende onderwerpen. Ook kunt u in gesprek met diverse bedrijven over de ontwikkeling van MS-medicijnen, de lange weg van laboratorium naar patiënt.

Tevens informeren de diverse leiders van de MS Centra en de MS Hersenbank u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research. Daarnaast vertellen prof. dr. Jeroen Geurts en dr. Hanneke Hulst (MS Centrum Amsterdam VUmc) wat het Expertisecentrum cognitie bij MS kan betekenen voor mensen met MS en laten wij u zien hoe iedereen zijn/haar steentje kan bijdragen aan het werven van fondsen.

We sluiten de dag af met een boeiende variant op het spelprogramma ‘Ik hou van Holland’. Twee teams nemen het tegen elkaar op over diverse wetenswaardigheden en ‘wist u datjes’ rondom MS. Uiteraard ontvangt het winnende team, en het bijbehorende publieksvak, dus misschien ook u, een leuke prijs.

Aanmelden

Wilt u hierbij zijn? Meld u dan direct via deze link aan, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Voor degenen die met Openbaar Vervoer reizen; er worden shuttlebusjes ingezet van station Tiel naar Van der Valk Hotel Tiel en vice versa.

Livestream

Wanneer je geen mogelijkheid hebt om de Dag voor mensen met MS persoonlijk bij te wonen is er ook goed nieuws! Het gehele programma is die dag te volgen via een livestream op de website an MS Research.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met MS Research op (071 – 5 600 500).

Met vriendelijke groeten, Stichting MS Research

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *