homesitemapcontactA+

19 sept: MS & Medicatie

Denken En Geheugen150123 MS Cognitie1

MeetingS: MS & Medicatie

VUmc MS Centrum Amsterdam organiseert in 2017 vijf MeetingS. Bij deze korte informatiebijeenkomsten voor mensen met MS en mensen uit hun directe omgeving wordt steeds één onderwerp besproken. 

Op 19 september 2017 vindt de derde bijeenkomst plaats. Deze MeetingS staat in het teken van MS en medicatie. Tijdens deze bijeenkomst wordt verteld over de mogelijke behandelingen bij MS en een overzicht gegeven van de verschillende medicijnen die worden voorgeschreven bij MS.

Er is geen medicijn dat MS kan genezen. Wel zijn er verschillende medicijnen die de klachten verminderen en het ziekteverloop gunstig kunnen beïnvloeden. Steeds weer vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats op behandelgebied en de kennis over MS blijft groeien. Dit heeft ertoe geleid dat de behandeling van MS de afgelopen tien jaar ingrijpend is veranderd. Ook de komende jaren zullen er nog veel veranderingen plaatsvinden.

Heeft u interesse? Schrijft u zich dan in via het inschrijfformulier (verplicht). De groep wordt klein gehouden (max. 40 personen), zodat er veel interactie mogelijk is.

MeetingS: MS & Medicatie
Spreker: Dr. Brigit de Jong (neuroloog)
Dinsdag 19 september, 14.00 –  15.30 uur

 

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *