skip to Main Content

MS Motion

MS Motion

Kom in beweging tegen de ziekte MS! Doe mee aan één of meerdere edities van MS Motion. Het is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar MS. Meedoen kan individueel of als (bedrijfs)team.

MS MotionWij geloven in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging: er is altijd een goede reden om je individueel of als team in te schrijven voor MS Motion.

Aan welke editie van MS Motion doe jij mee?

Almere: 23 juni
Den Bosch: 21 juli
Utrecht: 29 september

Inschrijven

Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand op een van de vijf locaties. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10,- inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

Kijk voor meer informatie en voor de inschrijving op www.msmotion.nl

Darmflora onderzoek

Met de opbrengst van MS Motion 2019 financiert het MS Fonds darmflora onderzoek. In dit onderzoek bekijken onderzoekers of MS door veranderingen in de darmflora beïnvloed kan worden, waardoor klachten misschien verdwijnen of het verloop van de MS verandert. Een positieve uitkomst kan een grote impact hebben op het leven van iemand met MS!

Dit bericht heeft 0 reacties
Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top