skip to Main Content

Gastenboek

72 berichten.
Siuhretsoo uit Amsterdam heeft geschreven op 27-06-2020 om 12:22:
Wie heeft er ervaring met de crème Synapause, dit i.v.m terugkerende blaasontstekingen?
Wie heeft er ervaring met de crème Synapause, dit i.v.m terugkerende blaasontstekingen?
Marian heeft geschreven op 07-06-2020 om 22:27:
Pukkeltje met jeuk en elektrisch gevoel. MS gerelateerd? B.v. gevoel storing?
Pukkeltje met jeuk en elektrisch gevoel. MS gerelateerd? B.v. gevoel storing?
Marian uit Zevenbergen heeft geschreven op 07-06-2020 om 17:39:
Ik heb een paar irritante hele kleine pukkeltjes, die jeuken, heel scherpe prikkelen en het gaat in golven. Ik krijg, als ik erover wrijf, kippenvel. Ook krijg ik een soort elektrisch gevoel. Kent iemand? Ook wil ik die vraag stellen aan MS-doc
Ik heb een paar irritante hele kleine pukkeltjes, die jeuken, heel scherpe prikkelen en het gaat in golven. Ik krijg, als ik erover wrijf, kippenvel. Ook krijg ik een soort elektrisch gevoel. Kent iemand? Ook wil ik die vraag stellen aan MS-doc
Brigitte uit Venlo heeft geschreven op 11-05-2020 om 16:11:
Beste mensen, ik ben de moeder van een MS patiënte. Ze is 26 jaar en sinds anderhalf jaar de diagnose MS gesteld. Nu willen we graag een WAJONG uitkering aanvragen en dat is tot 2x toe niet gelukt en gaan nu verder met een advocaat. Mijn dochter is altijd moe. Kan nog wel lopen, behalve als ze af en toe een schub krijgt, loopt ze met krukken. Wie heeft ervaring met het aanvragen van WAJONG en hoe is het mogelijk dat iemand die zo graag zou willen werken, maar niet kan geen WAJONG uitkering kan krijgen. Wel een bijstandsuitkering? En... Lees verder
Beste mensen, ik ben de moeder van een MS patiënte. Ze is 26 jaar en sinds anderhalf jaar de diagnose MS gesteld. Nu willen we graag een WAJONG uitkering aanvragen en dat is tot 2x toe niet gelukt en gaan nu verder met een advocaat. Mijn dochter is altijd moe. Kan nog wel lopen, behalve als ze af en toe een schub krijgt, loopt ze met krukken. Wie heeft ervaring met het aanvragen van WAJONG en hoe is het mogelijk dat iemand die zo graag zou willen werken, maar niet kan geen WAJONG uitkering kan krijgen. Wel een bijstandsuitkering? En dan moet je de ingevulde formulieren zelf naar de gemeente gaan brengen.
Louise uit Joure heeft geschreven op 22-02-2020 om 20:35:
Geruimere tijd volg ik de onderzoeken van Dr. Paolo Zamboni, m.b.t. de bloedscirculatie en tekorte aan zuurstof en ijzer in de bloedbanen. Ik ben onder de indruk van zijn werk. Tevens raad ik een ieder aan te letten op je eetgewoontes en hierin je te verdiepen, het is inmiddels wel duidelijk dat ook hier wel het een en ander te doen is. Liefs en Gods zegen allen!
Geruimere tijd volg ik de onderzoeken van Dr. Paolo Zamboni, m.b.t. de bloedscirculatie en tekorte aan zuurstof en ijzer in de bloedbanen. Ik ben onder de indruk van zijn werk. Tevens raad ik een ieder aan te letten op je eetgewoontes en hierin je te verdiepen, het is inmiddels wel duidelijk dat ook hier wel het een en ander te doen is.
Liefs en Gods zegen allen!
Rinus heeft geschreven op 27-09-2019 om 13:13:
Depressie bij MS Depressie bij MS, is dat je Normaal reageert op een Abnormale situatie, je Werk kwijt, je Inkomen kwijt, Sport kwijt, Hobby kwijt, "Vrienden" kwijt, Vakantie kwijt, Auto kwijt, Rijbewijs Kwijt, Sexualiteit kwijt, Koopwoning en je THUIS kwijt, Mag je dan AUB 'n beetje depressief worden ?? 'n Psychologe vroeg mij ooit, "Waarom accepteer je jouw MS niet gewoon ?" Hoe "GEWOON" is MS? Die Psychologe moet zich eens "GEWOON" laten nakijken Opgeven kan ik altijd nog,
Depressie bij MS

Depressie bij MS, is dat je Normaal reageert op een Abnormale situatie,
je Werk kwijt, je Inkomen kwijt, Sport kwijt, Hobby kwijt, "Vrienden" kwijt, Vakantie kwijt, Auto kwijt, Rijbewijs Kwijt, Sexualiteit kwijt, Koopwoning en je THUIS kwijt,
Mag je dan AUB 'n beetje depressief worden ??
'n Psychologe vroeg mij ooit, "Waarom accepteer je jouw MS niet gewoon ?"
Hoe "GEWOON" is MS?
Die Psychologe moet zich eens "GEWOON" laten nakijken
Opgeven kan ik altijd nog,
Dineke Korfker heeft geschreven op 21-09-2019 om 17:25:
Wij zoeken een woning die al is aangepast voor een rolstoelgebruiker. Een inrij-douche, invaliden toilet en hoog laagkeuken zou ideaal zijn. Zulke huizen worden nergens aangeboden. Heeft iemand een idee hoe je zo'n woning kan vinden?
Wij zoeken een woning die al is aangepast voor een rolstoelgebruiker. Een inrij-douche, invaliden toilet en hoog laagkeuken zou ideaal zijn. Zulke huizen worden nergens aangeboden. Heeft iemand een idee hoe je zo'n woning kan vinden?
Gintte heeft geschreven op 15-09-2019 om 14:31:
Annette, Ook ik heb het idee dat mijn klachten verergeren nu ik sinds 2 maanden de glatirameer van Mylan gebruik, ipv Copaxone. Ik heb over 2 mnd weer een mri en gesprek met de neuroloog en ben zeker van plan dit aan te kaarten. Ik ben veel vermoeider en heb last van opspelende klachten (sleepvoet, tintelingen, zware benen) waar ik met de Copaxone nauwelijks last van had.
Annette, Ook ik heb het idee dat mijn klachten verergeren nu ik sinds 2 maanden de glatirameer van Mylan gebruik, ipv Copaxone.

Ik heb over 2 mnd weer een mri en gesprek met de neuroloog en ben zeker van plan dit aan te kaarten. Ik ben veel vermoeider en heb last van opspelende klachten (sleepvoet, tintelingen, zware benen) waar ik met de Copaxone nauwelijks last van had.
Annette heeft geschreven op 11-09-2019 om 13:37:
12,5 jaar heb ik Copaxone gebruikt voor mijn MS. Ik was hierover zeer tevreden, mijn klachten verminderden. Sinds een half jaar heb ik de vervanger glatirameeracetaat Mylan. Mijn klachten worden weer erger. Zijn er misschien nog meer mensen waarvan de klachten erger worden bij dit medicijn?
12,5 jaar heb ik Copaxone gebruikt voor mijn MS. Ik was hierover zeer tevreden, mijn klachten verminderden. Sinds een half jaar heb ik de vervanger glatirameeracetaat Mylan. Mijn klachten worden weer erger.
Zijn er misschien nog meer mensen waarvan de klachten erger worden bij dit medicijn?
Sandra uit S. heeft geschreven op 01-08-2019 om 22:14:
Help! Ik begrijp het niet meer! Ik sinds sinds maart 2018 gedeeltelijk in de ziektewet. Zit nu in spoor 2 had een HBO baan. Kan daar niet in terugkeren. Cognitief te zwaar. Reintergratie bureau, vreselijke ervaringen mee wilden mij een baan als heftruckchauffeur aanpraten. Hoe dan? Ik heb zelf de regie gepakt, eerst IOM huidige werkgever vrijwilligerswerk gaan doen in een Hospice. Ben vorige week aangenomen als verplk in een Hospice. Heb ook mijn ziekenverzorging, registratie verplk maak ik hopelijk dmv examen in sept in orde. Arbo arts stuurde aan dat ik moest solliciteren. Nu komt het; ik heb alles... Lees verder
Help! Ik begrijp het niet meer! Ik sinds sinds maart 2018 gedeeltelijk in de ziektewet. Zit nu in spoor 2 had een HBO baan. Kan daar niet in terugkeren. Cognitief te zwaar. Reintergratie bureau, vreselijke ervaringen mee wilden mij een baan als heftruckchauffeur aanpraten. Hoe dan?

Ik heb zelf de regie gepakt, eerst IOM huidige werkgever vrijwilligerswerk gaan doen in een Hospice. Ben vorige week aangenomen als verplk in een Hospice.

Heb ook mijn ziekenverzorging, registratie verplk maak ik hopelijk dmv examen in sept in orde. Arbo arts stuurde aan dat ik moest solliciteren. Nu komt het; ik heb alles geregeld maar wacht op uitspraak UWV
Het reintergratie bureau dat mij vernederd en kleineert wil nu gaan monitoren of het goed gaat.

Ik ben overstuur en woedend.
Zelf regie houden kan blijkbaar niet. Ik moet me laten kleineren door een “ jobcoach” die NIKS heeft gedaan.

Hebben jullie tips? Ik voel me zo enorm in de steek gelaten door mijn huidige werkgever die al mij. Aanbiedingenom verslagen te makenetc negeert maar wel vertrouwd op eenduidig reintergratie bureau waar ik mij niet veilig voel
HELP
Back To Top