homesitemapcontactA+

Vraagbaak Trefpunt

MSweb biedt meerdere mogelijkheden om contact te leggen en ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Natuurlijk zijn ook de vrienden en familie van mensen met MS hier welkom. De mogelijkheden die MSweb biedt zijn:

– Forum – Gastenboek – MijnMSweb – @Partnersvan – Kaartje sturen

Waarom al die verschillende mogelijkheden? Waar zijn die allemaal voor bedoeld? We doen dat hieronder kort uit de doeken. Heb je nog andere vragen, mail dan naar redactie@msweb.nl.

Forum

Ben je een regelmatige bezoeker van MSweb en wil je graag wat vaker en op een meer directe manier met lotgenoten ‘praten’, dan kun je terecht op het forum. Op het forum zijn niet alleen mensen met MS welkom, maar ook partners, of kinderen of collega’s van mensen met MS. Hoe het forum verder werkt, kun je het beste nalezen op de speciale forumvraagbaak (bovenin bij het forum zelf).

Gastenboek

Iedereen die multiple sclerose heeft of iets over MS wil weten is welkom op het gastenboek van MSweb. Je hebt bijvoorbeeld kort geleden de diagnose gehoord en een heleboel vragen. Je hebt MS-achtige klachten maar durft niet naar de dokter. Hoe kun je je partner met MS het beste steunen? Dat zijn vragen die je achter kunt laten voor het gastenboek. Natuurlijk mag je ook met oplossingen komen, graag zelfs.

Als je de redactie wilt helpen, schrijf dan altijd MS met twee hoofdletters, zonder punten ertussen. Gebruik hoofdletters aan het begin van je zin. Maak na een punt altijd een spatie. Zet je emailadres onderaan je mailtje. Zo bespaar je ons veel werk. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen in te korten. Het gastenboek is niet bedoeld voor reclame.

Reacties

Om een bericht aan het gastenboek te sturen moet je wel je emailadres opgeven. De bezoekers zien echter jouw emailadres niet. Ze kunnen op je naam klikken en een reactie schrijven. Die reactie gaat regelrecht naar jou toe, zonder dat jouw emailadres zichtbaar wordt. Dat is gedaan zodat je niet via het gastenboek spam in je mailbox krijgt. Krijg reacties van andere bezoekers op je oproep, stuur dan een bedankje of korte reactie terug. Zij doen immers hun best op jou te reageren en dan is het leuk als ze iets terughoren.

MSweb-doc en MSweb-support

Wil je graag (ook) een reactie van de MSweb-doc, dan kun je dat in je mailtje zetten. De redactie stuurt je mailtje door. De MSweb-doc heeft zelf MS en reageert zo snel mogelijk. Het antwoord van MSweb.doc kun je lezen door te klikken op ‘reacties’ dat rechts bovenaan het bericht staat.Voor andere, niet medische vragen kun je een reactie vragen van MSweb-support. De mensen hebben zelf allemaal MS. De reacties van het support-team worden meestal in het gastenboek geplaatst en in ieder geval direct aan de vragensteller gestuurd.

@Partnersvan (mailgroep)

MSweb heeft een mailgroep voor partners van mensen met MS. Bij een mailgroep vorm je een besloten groep(je) mensen die met elkaar willen emailen. Kijk voor de ‘spelregels’ waar je je aan moet houden op de betreffende pagina. MSNlogo_PMS200296

Voor een mailgroep kun je je direct aanmelden. Je krijgt binnen een week een mailtje van de host om je welkom heten. Heb je je eenmaal aangemeld en sta je op de lijst, dan gaat elk mailtje dat je stuurt meteen door naar de hele groep. En alle mailtjes die de andere deelnemers aan de groep sturen, komen ook bij jou terecht. Kijk voor het aanmelden bij mailgroep. Uiteraard kun je je ook altijd weer, via hetzelfde adres, afmelden.

MS-Telefoon

Of bel met de MS-telefoon, nr.  088-3748585 (ma t/m vr: 10.30-14.00 uur). Tijdens de zomervakantie kunnen andere tijden gelden.

Omschrijving

fp-korte-feitenMSweb biedt meerdere mogelijkheden om contact te leggen en ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Forum – Gastenboek – Mijn MSweb – Bijeenkomsten – @Partnervan.
Natuurlijk zijn ook de vrienden en familie van mensen met MS hier welkom.