Kies taal
Dutch
English
Zoek een kaart Sluiten/Verbergen
Trefwoord
Zoek uitgebreid
Klik hier om te sluiten
30
Logo MSweb  
Logo MSweb

 

Algemene Voorwaarden

Het versturen van kaarten en andere berichten via het MSweb Kaartencentrum, is een gratis dienst om op een elektronische wijze met iedereen te kunnen communiceren.

Door gebruik te maken van de gratis diensten op deze website ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Beleid. Ga je niet of niet volledig akkoord, maak dan geen gebruik van onze diensten.

Je bent geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle mogelijkheden en activiteiten van onze diensten. Het MSweb Kaartencentrum is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de kaartjes en diensten die op onze website gebruikt of gemaakt worden.

Het verzenden van anonieme berichten of kaartjes of met valse afzenderadressen is niet toegestaan.

Het is niet toegestaan om bedreigende, verwarrende, verkeerde, kwellende, obscene, haatdragende of ongepaste taal te gebruiken in alle diensten van onze website. Je IP-adres wordt opgeslagen bij elke bezoek aan onze website. Bij klachten via gerechtelijke instantie zullen we deze informatie gebruiken en eventueel doorspelen aan de bevoegde instanties! Het MSweb Kaartencentrum heeft het recht, maar niet de verantwoordelijkheid, om kaartjes te verwijderen zonder enige uitleg of verantwoording.

Je bent akkoord dat je geen afbeeldingen, muziek, woorden of gelijk welke andere inhoud waarop een copyright berust, zal gebruiken zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Het MSweb Kaartencentrum neemt je eigen privacy zeer ernstig. Wij trachten alle informatie zo goed mogelijk te beschermen. Wij zijn ook zeer sterk tegen het ongewenst zenden van berichten, het zogenaamde spammen.

Individuele mensen, organisaties of bedrijven mogen deze service niet gebruiken om ongevraagde berichten te verzenden. Het verzenden van meerdere berichten met reclame wordt gezien als spam. We zullen dan ook gepaste maatregelen nemen en je lidmaatschap verwijderen.

We zullen op geen enkele manier de mailadressen van onze leden publiek op het internet te plaatsen!

ALLE GEBRUIKERS GEVEN UITDRUKKELIJK AAN DAT ZIJ DE DIENSTEN VAN ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OP EIGEN RISICO. HOEWEL WE ONS UITERSTE BEST DOEN OM ONZE KWALITEIT EN BEREIKBAARHEID ZEER HOOG TE HOUDEN, KUNNEN WE HIEROVER GEEN ENKELE GARANTIE GEVEN OVER DE BEREIKBAARHEID EN CORRECTE WERKING VAN ONZE DIENSTEN. HET MSWEB KAARTENCENTRUM ZAL OP GEEN ENKELE WIJZE VERANTWOORDELIJK KUNNEN WORDEN GESTELD VOOR DE INHOUD VAN HUN WEBSITE EN DE KAARTJES DIE HIERMEE VERSTUURD WORDEN.

DEZE SERVICE, DE EIGENAARS, PROGRAMMEURS, BEHEERDERS, MEDEWERKERS, PARTNERS EN SPONSORS KUNNEN OP GEEN ENKELE WIJZE VERANTWOORDELIJK OF AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SERVICE. JE MAAKT OP GEEN ENKELE WIJZE AANSPRAAK OP ENIGE VORM VAN SCHADEVERGOEDING.

Deze website kan materiaal bevatten die beveiligd zijn door een copyright. De copyright van alle materiaal op deze website, (kaartjes, muziek, enz.) behoren ofwel tot het MSweb kaartencentrum of tot hun respectievelijke eigenaar. Het is illegaal gebruik te maken van beschermd materiaal zonder toestemming van de eigenaar. Het bezit van beschermd materiaal geeft je niet de toestemming om het te gebruiken.

We behouden ons het recht om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen.