fp-nieuwsMSweb publiceert nieuwsberichten over onderwerpen op het terrein van gezondheid, toegankelijkheid en alles wat verder voor mensen met MS belangrijk is. Ga voor het laatste nieuws op het terrein van wetenschappelijk onderzoek naar de rubriek MS Onderzoek.

fp-columnMensen die zelf MS hebben, maar ook mensen die in hun omgeving met MS te maken hebben, al dan niet of op professioneel vlak. Marja Morskieft, Mariëtte van Amerongen, Jan van Amstel (voorzitter van de MS Vereniging), Hanneke Hulst, en een paar anderen schrijven regelmatig een nieuwe column. We zijn er trots op…

fp-oproepenWetenschappers of studenten van erkende instellingen kunnen hier een oproep laten plaatsen voor deelname aan wetenschappelijk of maatschappelijk relevant onderzoek. Aanmelden via redactie@msweb.nl

Hier vind je artikelen over digitale toepassingen in de zorg, ook wel eHealth genoemd: het gebruik van informatie- en communicatie technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

fp-blikvangerBlikvangers plaatsen bijzondere mensen en vernieuwende projecten in een bijzonder ‘spotlicht’.
Ken jij een bijzonder iemand of ben je bezig met een bijzonder project?
Meld dan jouw Blikvanger aan de redactie en mail naar blikvanger@msweb.nl.
Bezoek ook onze YouTube Pagina !

fp-vraag-aanbodHeb je een vakantiehuis te huur of een scootmobiel te koop, enz? Plaats dan hier je advertentie. Je mailadres of telefoonnummer is verplicht. Deze rubriek staat niet open voor commerciële doeleinden.
Voor meer info: info@msweb.nl en mail de foto bij je advertentie even naar ons.

fp-vacaturesMSweb zoekt:

  • Vertalers Engels-Nederlands.
  • Instagrammer,
  • Mensen met schrijfervaring,
  • Allround webredacteur,
  • Versterking MS-telefoon

Lees hier ook een paar vrijwilligersportretten.