skip to Main Content
Klimmen Tegen MS
Klimmen tegen MS photo: Wouter Roosenboom

Klimmen tegen MS

Zondag 10 juni 2018: Klimmen tegen MS

Wat 8 jaar geleden begon als een kleinschalig initiatief, is uitgegroeid tot een prachtig Nederlands wieler- en loopevenement op de flanken van de legendarische Mont Ventoux.

Klimmen tegen MS                 Foto: Wouter Roosenboom

Deelnemen aan ‘Klimmen tegen MS’ staat garant voor een onvergetelijk evenement. Alle deelnemers kunnen hun eigen maximale prestatie leveren en de organisatie zorgt ervoor dat alles, van verzorging en onderhoud van materiaal tot begeleiding en voeding tijdens het evenement optimaal is georganiseerd.

Meedoen aan ‘Klimmen tegen MS’ is een ervaring die je altijd bij blijft. Deelnemers doen vaak meerdere jaren achter mee en maken er samen een bijzonder evenement van.

Op zondag 10 juni 2018 is het weer zo ver. De top van de Mont Ventoux wordt weer bedwongen én zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de strijd tegen MS. Strijd met ons mee tegen MS en kom in beweging! Schrijf je nu in voor de 8e editie van Klimmen tegen MS op zondag 10 juni 2018.

Elke beweging telt, klein of groot. Voor iedereen een uitdaging!
Samen voor een MS-vrije wereld!

Kijk hier het promotiefilmpje van Klimmen tegen MS en meld je aan!
www.klimmentegenms.nl 

 

Bijeenkomsten

Net als in voorgaande jaren zullen we wederom een aantal informatiebijeenkomsten organiseren. Doel van deze bijeenkomsten is om meer informatie te geven over:

  • de achtergrond van Klimmen tegen MS
  • informatie over de Mont Ventoux, wat staat jullie te wachten?
  • de sportieve doelstelling, wat is er allemaal mogelijk op 10 juni 2018, hoe ziet deze dag eruit en de dagen daar voorafgaand?
  • de financiële doelstellingen, er zullen veel praktische tips worden uitgewisseld over het binnen halen van donateurs en sponsoren

De informatiebijeenkomsten voor Klimmen tegen MS 2017 zullen plaatsvinden op 20 januari 2018 en 21 april 2018. De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkgebouw van de Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 3771 CD Barneveld.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top