homesitemapcontactA+

Nieuws

Mantelzorger voelt zich tegengewerkt

Op het gebied van wonen voelt 23% van de mantelzorgers zich tegengewerkt door gemeente of instanties, blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van Mezzo en Omroep MAX. Van de 1443 ondervraagde mantelzorgers verleent ruim 40% zorg aan zijn of haar partner…

Lees meer
  • 24-04-2017
Expertisecentrum Cognitie Van Start

Expertisecentrum Cognitie van start

Dankzij een grote donatie van MoveS start het VUmc MS Centrum Amsterdam een ‘Expertisecentrum Cognitie’ dat zich richt op specialistische zorg en onderzoek van cognitieve klachten bij MS.
Lees meer
  • 24-04-2017

Belastingteruggave voor meerkosten

Leven met een beperking of ziekte brengt veel extra kosten met zich mee. Veel van deze kosten kun je terugkrijgen van de belasting, met behulp van de website meerkosten.nl en de Handleiding Belastingvoordeel van Ieder(in).
Lees meer
  • 20-04-2017

March for Science

Op zaterdag 22 april wordt tussen 12.00 en 16.00 uur een March For Science op het Museumplein te Amsterdam gehouden. Deze March vindt wereldwijd plaats.
Lees meer
  • 19-04-2017

Horizonscan Geneesmiddelen

De Horizonscan Geneesmiddelen moet ervoor zorgen dat patiënten, behandelaars, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en overheidsorganen tijdig op de hoogte zijn welke geneesmiddelen op de markt komen plus mogelijke effecten. De Horizonscan Geneesmiddelen is een openbaar overzicht van innovatieve geneesmiddelen die de komende…

Lees meer
  • 18-04-2017
Psycholoog Op Forum Aanwezig

Psycholoog op Forum aanwezig

MS-patiënten kunnen in elke fase van hun ziekte hulp krijgen van de psycholoog. De psycholoog houdt zich onder meer bezig met begeleiding bij het leren omgaan met de impact en gevolgen van de ziekte op verschillende levensdomeinen, zoals werk, gezin en relaties.
Lees meer
  • 18-04-2017