homesitemapcontactA+

Innovatieve app

Rijndam Revalidatie gaat tevredenheid meten met innovatieve app

Rijndam Revalidatie gebruikt vanaf deze zomer een innovatieve app om tevredenheid bij patiënten te meten. Hiermee ontvangt Rijndam constant feedback van patiënten. 

Zorg verder verbeteren

Innovatieve appRijndam meet met de applicatie continu de tevredenheid van patiënten op thema’s die relevant zijn voor de hele organisatie of een afdeling. De patiënt krijgt een iPad uitgereikt en vult ter plaatse een vragenlijst in.

Elke afdeling beschikt over een eigen dashboard, waarin resultaten direct zichtbaar zijn. Ze kunnen patiënten die een e-mailadres hebben achtergelaten, bedanken voor hun medewerking en op de hoogte brengen van de acties die de afdeling neemt op basis van hun antwoorden en suggesties. Hierdoor kan beter en gerichter worden ingespeeld op de zorgbehoefte van de afdeling.

Gebruiksvriendelijk

Het nieuwe tevredenheidsonderzoek betekent een nieuwe manier van omgaan met metingen. Medewerkers en patiënten kunnen samen op een positieve wijze de zorg verbeteren.

Projectleider Marieke Jacobs: “We hebben allerlei instrumenten en partijen geselecteerd en voor deze innovatie app gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor zowel patiënten als medewerkers. Deze app stuurt op verbetermogelijkheden, niet op het verzamelen van cijfers.”

Bron: Rijndam

Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *