skip to Main Content
Digitaal MS-werkloket

Digitaal MS-werkloket

MS Vereniging Nederland lanceert digitaal MS-werkloket

In februari 2018 lanceerde MS Vereniging Nederland een digitaal MS-werkloket. De lancering ging gepaard met ondertekening van het manifest Fit for Work.

Op MSwerkloket.nl vind je mensen met MS, werkgevers en zorgverleners die praktische informatie geven over het werken met MS. Verder zijn er handige checklists en kun je ervaringsverhalen uitwisselen of in contact komen met een MS-coach voor werk.

Werken met MS, kan dat?

Een vraag die mensen met MS én werkgevers bezighoudt. Ons antwoord is: ja, meestal wel! Soms fulltime, maar vaker parttime. Met de website en de MS-coaches ondersteunt de MS Vereniging mensen met MS en hun werkgever.

Werkenden met MS lopen tegen vragen aan als: ‘vertel ik mijn collega’s wel of niet over mijn ziekte’, ‘raak ik mijn baan kwijt als ik het mijn leidinggevende vertel’, ‘kan ik mijn werkgever om aanpassingen vragen’? Op deze en vele andere vragen, geeft de website een antwoord.

Verder kun je een brochure bestellen of downloaden die als naslagwerk kan dienen voor een gesprek met de werkgever of bedrijfsarts.

Bron: www.msvereniging.nl en www.mswerkloket.nl

Het MS-werkloket is mede mogelijk gemaakt door Biogen.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top