skip to Main Content

Oproepen

Project Y Vumc MS Centrum

Start jij binnenkort met Tecfidera?

Voor een onderzoek met MRI zoekt het MS centrum te Amsterdam nog 19 mensen met MS die in overleg met hun behandelend neuroloog gaan starten met het medicijn Dimethylfumaraat (Tecfidera) of dit middel 1 jaar gebruiken.

Aanmelden voor studie stamceltherapie weer mogelijk

Tot 2 december 2019 konden mensen zich aanmelden als deelnemer voor de studie stamceltherapie bij MS voor de eerste behandelronde. Van de aangemelde kandidaten kwam helaas vrijwel niemand in aanmerking, omdat niet werd voldaan aan de eisen van de studie.…

Een Onderdeel Van Het Optogenerapy Project Is Onderzoek Doen Naar De Kwaliteit Van Leven Bij Mensen Met MS En Zoekt Deelnemers Die Een Kwaliteit Van Leven Vragenlijst Willen Invullen.

Onderzoek behandelingsvoorkeuren

Een onderdeel van het Optogenerapy project is onderzoek doen naar de behandelvoorkeuren en -behoeften van mensen met MS. Wij zoeken mensen met relapsing remitting MS die mee willen doen aan een focusgroep.
Mationaal MS Onderzoek

Doe mee aan Nationaal MS Onderzoek

Het onderzoek bevat vragen over welke vorm van MS je hebt en in welke fase je zit en vragen over de medische en niet-medische behandelingen die je krijgt. Tot slot vragen naar de informatiebronnen die je gebruikt om informatie over MS in te winnen.
Co-creatie Icompanion.ms In Roosendaal (NBr)

Co-creatie sessie met MS patiënten

Oproep van het Care Innovation Center: Graag willen wij in contact komen met MS patiënten (bij voorkeur uit West-Midden Brabant) die bereid zijn mee te denken over de functionaliteiten van een applicatie tijdens een co-creatie sessie in Roosendaal.
Een Onderdeel Van Het Optogenerapy Project Is Onderzoek Doen Naar De Kwaliteit Van Leven Bij Mensen Met MS En Zoekt Deelnemers Die Een Kwaliteit Van Leven Vragenlijst Willen Invullen.

Onderzoek naar kwaliteit van leven

Een onderdeel van het Optogenerapy project is onderzoek doen naar de kwaliteit van leven bij mensen met MS en zoekt deelnemers die een kwaliteit van leven vragenlijst willen invullen.
Back To Top