Oproepen

Fitheid Mensen Met MS

Fitheid mensen met MS

Oproep voor deelname aan onderzoek MS centrum Amsterdam. Hoe fit zijn mensen met een recente diagnose MS? Wie kan meedoen? Mensen die in 2019 van een neuroloog te horen hebben gekregen dat zij (relapsing remitting type) MS hebben, ouder zijn dan 18 jaar, en graag willen weten hoe fit zij zijn.
Lees meer
Start Jij Binnenkort Met Tecfidera?

Start jij binnenkort met Tecfidera?

Voor een onderzoek met MRI zoekt het MS centrum te Amsterdam nog deelnemers die in overleg met hun behandelend neuroloog gaan starten met het medicijn Dimethylfumaraat (Tecfidera) of dit middel 1 jaar gebruiken.
Lees meer
Gezonde Vrijwilligers Gezocht

Gezonde vrijwilligers gezocht

Voor een onderzoek met MRI (Magnetic Resonance Imaging) en neuropsychologische testen is het MS centrum te Amsterdam op zoek naar gezonde vrijwilligers tussen de 18-65 jaar om de natuurlijke veranderingen in de hersenen over een bepaalde tijdsperiode te begrijpen.
Lees meer
Gebruik Jij Gekoelde Medicijnen?

Gebruik jij gekoelde medicijnen?

Het makkelijker en veiliger maken van reizen met gekoelde medicatie kunnen we niet alleen. Daarom nodigen wij gebruikers van gekoelde medicatie uit om mee te denken en te testen.
Lees meer
Ben Je In 1966 Geboren? Doe Dan Mee!

Ben je in 1966 geboren? Doe dan mee!

Uitdehaag: “Met project Y kijken we naar het beloop van de ziekte: bij wie verloopt de ziekte relatief goed en bij wie niet? Vervolgens onderzoeken we systematisch factoren die van invloed kunnen zijn
Lees meer
Gast In De Klas

Gast in de Klas

Wie wil - als ervaringsdeskundige - vertellen over leven met MS in de klas? Stichting Gast in de Klas heeft een unieke online databank gelanceerd. Docenten van basisscholen, het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs vinden hier een grote diversiteit aan gastlessen,…

Lees meer
  • 1
  • 2