homesitemapcontactA+

Oproepen

‘Ik Blijf Aan Het Werk’

‘Ik blijf aan het werk’

‘Ik blijf aan het werk’ is een project vanuit het VUmc over aan het werk blijven met een chronische ziekte. Zij zoeken deelnemers voor een groepsinterview. Het doel is om ondersteuning voor werkenden met een chronische ziekte in hun werk te verbeteren.
Lees meer
 • 21-07-2017
Mijn Kwaliteit Van Leven

Mijn kwaliteit van Leven

Per Saldo vindt het belangrijk dat budgethouders hun stem laat horen over de zorg. Vul twee keer per jaar een online vragenlijst in en laat zo zien wat voor jou belangrijk is.
Lees meer
 • 16-07-2017
VUmc Zoekt Gezonde Vrijwilligers

VUmc zoekt Gezonde Vrijwilligers

Het VUmc in Amsterdam gaat starten met een onderzoek naar het in kaart brengen van de cognitie van mensen met MS door middel van testjes op een iPad. Om de scores van de mensen met MS te kunnen vergelijken met een gezonde situatie, zijn wij op zoek naar gezonde vrijwilligers.
Lees meer
 • 11-07-2017
Onderzoek Cognitieve Revalidatie

Onderzoek cognitieve revalidatie

Het VUmc in Amsterdam en Klimmendaal Revalidatiespecialisten in Arnhem gaan starten met een onderzoek naar cognitieve behandelingen voor MS patiënten. Ze willen uitzoeken of drie soorten behandelingen de cognitieve problemen kunnen verminderen.
Lees meer
 • 19-06-2017
Medicinale Cannabis – Interview

Medicinale cannabis – interview

Voor het tijdschrift Plus Magazine schrijft freelance wetenschapsjournalist Jeroen Wapenaar momenteel een artikel. Het artikel gaat over medicinaal gebruik van cannabis. Wapenaar zoekt een 50 plusser die cannabis medicinaal gebruikt.
Lees meer
 • 30-05-2017
Deelnemers Voor MS Onderzoek Gezocht

Deelnemers voor MS onderzoek gezocht

Deelnemers gezocht voor MS onderzoek: Het effect van het medicijn natalizumab op de hersenaanpassingen bij mensen met MS. Mensen met MS tussen de 18 en 65 jaar die 4 tot 6 jaar interferon-bèta of glatirameer acetaat gebruiken kunnen deelnemen.
Lees meer
 • 02-03-2017
Aandachtstraining Op Cognitie En Brein

Aandachtstraining op cognitie en brein

VUmc zoekt mensen met MS én gezonde proefpersonen voor een aandachtstraining op cognitie en brein. Met dit onderzoek wil VUmc nagaan hoe compensatie in de hersenen werkt door de effecten van een aandachtstraining op cognitie en het brein te onderzoeken.
Lees meer
 • 08-02-2017
Onderzoek VUmc Naar Cognitieve Functioneren

Onderzoek VUmc naar cognitieve functioneren

Het VUmc zoekt deelnemers voor wetenschappelijk onderzoek waarbij ze geïnteresseerd zijn in het cognitieve functioneren. Ze zoeken mensen die ongeveer 4-6 jaar standaardmedicatie of Tysabri gebruiken en mensen die bijna of zojuist gestart zijn met Fingolimod.
Lees meer
 • 13-01-2017
Gezocht: Vrijwilligers Voor MS-telefoon

Gezocht: vrijwilligers voor MS-telefoon

De MS-telefoon is een dienstverlening van de MS Vereniging. Het telefoonteam biedt ervaringskennis en een luisterend oor aan iedereen die belt met vragen rondom MS. Zo helpt de MS-telefoon bellers een stukje verder op weg bij praktische en emotionele problemen.…

Lees meer
 • 10-01-2017
 • 1
 • 2