Oproepen

Fitheid Mensen Met MS

Fitheid mensen met MS

Oproep voor deelname aan onderzoek MS centrum Amsterdam. Hoe fit zijn mensen met een recente diagnose MS? Wie kan meedoen? Mensen die in 2019 van een neuroloog te horen hebben gekregen dat zij (relapsing remitting type) MS hebben, ouder zijn dan 18 jaar, en graag willen weten hoe fit zij zijn.
Lees meer
Start Jij Binnenkort Met Tecfidera?

Start jij binnenkort met Tecfidera?

Voor een onderzoek met MRI zoekt het MS centrum te Amsterdam nog deelnemers die in overleg met hun behandelend neuroloog gaan starten met het medicijn Dimethylfumaraat (Tecfidera) of dit middel 1 jaar gebruiken.
Lees meer
Onderzoek Behandelingsvoorkeuren

Onderzoek behandelingsvoorkeuren

Een onderdeel van het Optogenerapy project is onderzoek doen naar de behandelvoorkeuren en -behoeften van mensen met MS. Wij zoeken mensen met relapsing remitting MS die mee willen doen aan een focusgroep.
Lees meer
Doe Mee Aan Nationaal MS Onderzoek

Doe mee aan Nationaal MS Onderzoek

Het onderzoek bevat vragen over welke vorm van MS je hebt en in welke fase je zit en vragen over de medische en niet-medische behandelingen die je krijgt. Tot slot vragen naar de informatiebronnen die je gebruikt om informatie over MS in te winnen.
Lees meer
Gezonde Vrijwilligers Gezocht

Gezonde vrijwilligers gezocht

Voor een onderzoek met MRI (Magnetic Resonance Imaging) en neuropsychologische testen is het MS centrum te Amsterdam op zoek naar gezonde vrijwilligers tussen de 18-65 jaar om de natuurlijke veranderingen in de hersenen over een bepaalde tijdsperiode te begrijpen.
Lees meer