skip to Main Content

Gebruik jij gekoelde medicijnen?

Gebruik Jij Gekoelde Medicijnen?

Gebruik jij gekoelde medicijnen? Word ervaringsdeskundige!

Het makkelijker en veiliger maken van reizen met gekoelde medicatie kunnen we niet alleen. Daarom nodigen wij gebruikers van gekoelde medicatie uit om lid te worden van de Meds²Go Community, als ervaringsdeskundige. Lijkt het je leuk om je kennis en ervaring te delen, en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de containers?

Carla van den Bos: “Het idee voor Meds²Go ontstond uit frustratie. Hoe kan het dat ik extra beperkt word? Niet door mijn ziekte, maar door het praktische probleem van het meenemen van mijn medicijnen. Voor mijn eerste vakantie, gaf mijn arts het advies om zonder medicijnen op reis te gaan. Het ging tenslotte maar om 10 dagen, dat moet kunnen. Helaas werd ik elke dag een beetje zieker, dit was niet echt vakantie te noemen.  In januari 2017 richtte ik officieel de Meds²Go travel B.V. op.”

Prototypes testen

Binnenkort zijn onze eerste functionele prototypes gereed. Deze willen wij graag aan een aantal patiënten meegeven om te testen. U krijgt een container van ons mee op reis en kunt vervolgens na afloop uw feedback delen over hoe wij de container kunnen verbeteren. Heeft u interesse om een prototype te testen? U kunt zich aanmelden als ervaringsdeskundige van onze Community en uw wensen kenbaar maken. Aanmelden als ervaringsdeskundige in de community kan via deze link 

Ik wil eerst meer informatie

Neem een kijkje nemen op www.meds2go.nl of mail naar info@meds2go.nl.

En lees hier het persoonlijke verhaal van Carla van den Bos.

 

Dit bericht heeft 0 reacties
Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hou mij via e-mail op de hoogte van .

Back To Top