skip to Main Content

LuisterBieb

LuisterBieb

Voor het luisteren naar een luisterboek op je tablet of smartphone gebruik je de LuisterBieb van de Bibliotheek. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone. Om de LuisterBieb te kunnen gebruiken, is het nodig om je even te registreren. Daarna kun je direct inloggen met je e-mailadres bij de LuisterBieb. Lees hier hoe dat precies werkt.

Met de gratis LuisterBieb kun je een groot aantal luisterboeken downloaden uit de Openbare Bibliotheek. Wie lid is van de Bibliotheek krijgt toegang tot nog veel meer titels. De LuisterBieb is een gratis app voor iedereen die van luisterboeken houdt of er eens een wil uitproberen.

Om de titels te downloaden heb je een goede wifi verbinding nodig, om te luisteren heb je geen internet verbinding meer nodig. Zowel mensen mét als mensen zonder lidmaatschap van een bibliotheek kunnen gebruikmaken van deze app. Welke luisterboeken je kunt luisteren, kun je zien aan het label rechtsboven in de hoek. Een titel met een grijs label is een titel vrij voor iedereen te beluisteren. Een titel met een oranje label is een premiumtitel en alleen te beluisteren door mensen met een geldig lidmaatschap van een bibliotheek. Een wit- of promotielabel is een premium titel die voor een korte periode voor iedereen gratis te beluisteren is.

Met de LuisterBieb krijg je de beschikking over een grote selectie luisterboeken in alle genres: van spanning tot literair en van hoorspelen tot hoorcolleges. Er zijn ook veel luisterboeken voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën.

LuisterBieb op smartphone en tablet

Wil je luisterboeken luisteren op je smartphone en je tablet? Je kan de app op verschillende apparaten downloaden en met hetzelfde account inloggen. Let op: het downloaden gebeurt op het apparaat zelf en niet in de Cloud. Dat betekent dat als je een luisterboek hebt gedownload op je smartphone, je deze niet terugziet in de app op je tablet. En andersom.

LuisterBieb op je iPad

De LuisterBieb is standaard gemaakt voor de iPhone maar functioneert ook prima op een iPad. Zoek in de App-store op LuisterBieb en kies linksboven in het menu voor ‘Alleen voor iPhone’. Je kan dan de app gewoon op je iPad zetten. Heb je een oudere iPad? Dan vind je de app door in de App-store naar ‘aankopen’ te gaan. Daar is een optie: ‘iPad apps’ of ‘Alleen iPad’. Klik hierop en verander dit in ‘iPhone apps’ of ‘Alleen iPhone’. Dan kan je zoeken op LuisterBieb.

 

 

Lees ook:

Dit bericht heeft 0 reacties
Klik op een tabblad om aan te geven hoe u wilt reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top