homesitemapcontactA+

Beeld en geluid

ArenA MoveS 2017

ArenA MoveS 2017

Maxim, vrijwilliger bij MSweb, was op 25 juni aanwezig bij de tweede Arena Moves in Amsterdam en maakte een prachtige impressie. Kijken maar!
Lees meer
  • 22-07-2017
MS, Cognitie En Grijze Massa

MS, cognitie en grijze massa

In dit interview vertelt neurowetenschapper Hanneke Hulst over multiple sclerose, de cognitieve klachten die het met zich meebrengt en de bijbehorende behandeling.
Lees meer
  • 30-05-2017
Vlogger Quirien Op Bezoek Bij Jan

Vlogger Quirien op bezoek bij Jan

Sinds enige tijd vlogt Quirien over haar leven met MS. In deze vlog is zij op bezoek bij Jan van Amstel, voorzitter van de MS Vereniging Nederland. Ze hebben het onder meer over belangenbehartiging.
Lees meer
  • 11-04-2017
Filmpje ‘HET IS ME TOCH WAT’!!

Filmpje ‘HET IS ME TOCH WAT’!!

De interviewster, Michelle Ouderkerke ondervraagt een patiënt, Diederik Vrolijck, over zijn ziekte multiple sclerose. Het wordt al snel duidelijk dat Michelle zich van te voren niet erg in de ziekte heeft verdiept. Leuke parodie op een TV-interview.
Lees meer
  • 07-02-2017
Medi Vaping

Medi Vaping

Medi Vamping heeft een kanaal gestart om meer informatie te geven aan gebruikers van medicinale canabis over verdampen. Marina vertelt!
Lees meer
  • 17-01-2017
ArenA MoveS

ArenA MoveS

Maxim, vrijwilliger bij MSweb, was op 9 juli samen met Marijn en Floris aanwezig bij de eerste Arena Moves in Amsterdam en maakte een prachtige impressie. Kijken maar!
Lees meer
  • 20-07-2016
MS Hackathon, Een Impressie

MS Hackathon, een impressie

MSweb was aanwezig bij de MS Hackathon 2016. Het hele team heeft MS en kon daarover 'bevraagd' worden door de andere teams. Het MSweb-team maakte een mooie impressie van de Hackaton!
Lees meer
  • 03-06-2016
Mijn Bijdrage Aan De MS Hackathon

Mijn bijdrage aan de MS Hackathon

Natuurlijk was ik direct enthousiast! Vereerd zelfs! En daarna best zenuwachtig… Want ik ben er nog niet aan toe om met mijn gezicht en pratend op YouTube te staan. Mijn stem klinkt zo raar. Eenmaal over mijn angst heen...
Lees meer
  • 27-05-2016
Uitleg Over Hersenkrimp Bij MS

Uitleg over hersenkrimp bij MS

Martijn D. Steenwijk promoveerde 26 april 2016 aan de VU Amsterdam. Titel proefschrift: Understanding the shrinking brain in MS. Hier een powerpoint presentatie met heldere uitleg over wat de ziekte MS 'doet' met je hersenen.
Lees meer
  • 29-04-2016
Deze Fiets Heeft MS

Deze fiets heeft MS

Hoe zou een fiets voelen als je MS zou hebben? In dit filmpje proberen ze een fiets te ontwikkelen die anderen dat laat voelen?

Lees meer
  • 22-01-2016