skip to Main Content

Boeken

Boek Vertrouwen Verliezen, Vertrouwen Winnen?

Vertrouwen verliezen, vertrouwen winnen?

Nieuwe druk boek Vertrouwen verliezen, vertrouwen winnen? In 2015 schreef Astrid Slettenaar, verpleegkundig specialist MS, het boek 'Vertrouwen verliezen, vertrouwen winnen?'. De tweede druk van dit boek is zojuist afgerond en kan men online lezen. Het boek is geschreven uit perspectief…

‘Spijkers in mijn huid’

Judith van Leeuwen-Lans is wijkverpleegkundige als zij ineens ernstige uitval krijgt en niet weet wat er aan de hand is. In ’Spijkers in mijn huid’ beschrijft ze de loop van de gebeurtenissen  vanaf het moment dat ze haar eerste heftige schub krijgt, vervolgens de diagnose hoort en tenslotte gaat revalideren.

Niets is iets

In maart 2018 verscheen Niets is Iets van Wouter Godijn. Op de achterflap: “Vanaf het eerste gedicht in ‘Niets is iets’ bevinden we ons in het instabiele universum van Wouter Godijn, waarin altijd wel iets aan de hand is, zelfs als dat niet zo is...

Kroniek van een klein bestaan

Ernst Nordholt (1964) is een geboren en getogen Groninger. Na het Gymnasium en enkele jaren universiteit begint hij met een journalistieke carriëre. In 2001, inmiddels journalist bij de Telegraaf, kreeg hij de diagnose MS. Het boek bevat ironische observaties van een journalist die vecht tegen MS.

Cognitie – inclusief recensies

Van wetenschappers vóór mensen met MS en hun omgeving. Een boek (96 pagina's) boordevol met informatie over verschillende aspecten van cognitie. Cijfers en feiten over cognitieve problemen bij MS. Is het mogelijk op MRI scans te zien of iemand met MS last heeft van cognitieve problemen?

Een positieve uitslag

Evelien is dertig en geniet van haar drukke leven vol met feesten, surfen en vrienden. Dan slaat het noodlot toe: na jaren van vage klachten en onderzoeken krijgt ze de diagnose MS. Twee dagen na de diagnose ontmoet ze Arne, die wel eens de liefde van haar leven zou kunnen zijn.
Back To Top