homesitemapcontactA+

Blog Emma

Inruilen Graag

Inruilen Graag

“Kan ik dat falende lijf ook inruilen? Het zit namelijk zo, dat centrale zenuwstelsel, dat val ik onbewust zelf aan… Althans, dat is één van de vele verklaringen...."
Lees meer
  • 07-07-2017
Wankel Evenwicht

Wankel evenwicht

Wat ik vandaag kan, kan ik misschien morgen niet. Niet lopen. Niet concentreren. De neiging om dan vandaag zoveel mogelijk te lopen en te concentreren is sterk.
Lees meer
  • 09-06-2017
Plat Leggen

Plat leggen

En dan is daar de volgende schub. Niet onverwacht, maar zeker wel ongewenst. Pijn die met naalden door mijn hoofd trekt. Nooit geweten dat je op die manier zoveel pijn kon hebben.
Lees meer
  • 12-05-2017
Ongehoorzaam

Ongehoorzaam

Sinds bekend is dat ik ziek ben, heb ik vaak het advies gekregen het rustiger aan te doen. Minder te doen. Minder te willen doen. Maar waarom eigenlijk? Wat is er mis met inspanning? Wat doen? Die ziekte haalt me toch wel onderuit.
Lees meer
  • 14-04-2017
Blog Emma: Mijn Waakvlam

Blog Emma: Mijn waakvlam

Als student sprak ik in de winter tegen mijn gaskachel. Een kleine ronde potkachel midden in de woonkamer. De kachel was oranje, het oranje zoals ze dat een halve eeuw geleden mooi vonden. Compleet met een deksel waar je een theepot op kon zetten. Luxe van voor de tijd van waterkokers.
Lees meer
  • 17-03-2017