MSweb-forumOp het forum van MSweb kun je je hart luchten, tips vragen en geven, reageren op de vragen en ideeën van anderen.

Het kan over de symptomen van MS gaan, over medicijnen en hulpmiddelen, maar ook over je werk, je gezin, of je huisdieren en je hobby’s.

fp-gastenboekHet gastenboek staat open voor al je vragen en berichten. Op medische vragen kun je een reactie krijgen van MSweb-doc en op niet-medische vragen van MSweb-support.

fp-bijeenkomstenZin in een bijeenkomst? Kijk welke bijeenkomsten in de agenda staan. Of meld jouw bijeenkomst aan via redactie@msweb.nl.

Kijk voor meer bijeenkomsten ook op www.msvereniging.nl/activiteiten/

MS Vereniging NederlandIn deze rubriek kun je kennismaken met de verschillende regio’s van de MS Vereniging.

De regio’s organiseren door het jaar heen diverse activiteiten. Kijk op de website van MS Vereniging Nederland voor activiteiten in jouw regio .

MSweb | Mailgroep @PartnersvanEen mailgroep speciaal bedoeld voor ‘Partners-van’. Deze mailgroep vormt een besloten groep voor mensen die ervaringen willen delen met elkaar. Het doel van de mailgroep is om de partners van mensen met MS in een besloten groep de mogelijkheid te bieden te communiceren over onderwerpen die zij zelf afspreken.