27 November Delfzijl

27 november Delfzijl

De MS Vereniging Nederland - regio Delfzijl organiseert op 27 november een bijeenkomst. Het thema deze maand is: WMO. Een consulente van de gemeente komt ons informeren.
MS Motion

MS Motion

Kom in beweging tegen de ziekte MS! Doe mee aan één of meerdere edities van MS Motion. Het is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar MS.
Cognitielezing Gemist?

Cognitielezing gemist?

Precies een jaar geleden, startten de ‘cognitie-on-tour’-lezingen. Onderzoekers van het MS Centrum Amsterdam bezochten alle regio’s van de MS Vereniging Nederland. Heb je de lezingen gemist, dan kun je deze nu terugkijken.
MS & Yoga In Rotterdam

MS & Yoga in Rotterdam

Multiple sclerose & Yoga: een uitdaging voor patiënt en leerkracht. De lessen vinden 1x per 2 weken op dinsdag ochtend plaats. Plaats: MS trainingscentrum, Mathenesserlaan 376, Rotterdam-west Kosten: €5,- per les.
  • 08/10/2018
Zwemmen In De Hoogstraat, Utrecht

Zwemmen in de Hoogstraat, Utrecht

Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht heeft plaats voor nieuwe deelnemers op de woensdag avond voor therapeutisch zwemmen onder professionele leiding.
  • 08/01/2017
Bijeenkomsten MS Vereniging E.a.

Bijeenkomsten MS Vereniging e.a.

Overal in Nederland organiseren de 21 regionale werkgroepen van de MS Vereniging activiteiten voor mensen met MS en direct betrokkenen. Bekijk de Aktiviteitenkalender op het Forum voor data.
  • 01/01/2017
Zwemmen In Diemen, Bad Zonder Obstakels

Zwemmen in Diemen, bad zonder obstakels

Zwemmen in het 'AGO Zwembad' op medisch advies. Zowel op maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur als op maandag en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Lekker warm water: 33 graden!
  • 24/01/2016
Gehandicapten Sportclub Groningen

Gehandicapten Sportclub Groningen

De Gehandicapten Sportclub Groningen is een vereniging voor aangepast sporten. Bij G.S.G kan iedereen met een lichamelijke of visuele beperking terecht voor een gezellig en sportief uurtje voor vier verschillende sporten.
  • 05/12/2015