Mailgroep ‘@Partnersvan’

De diagnose MS krijg je nooit alleen. Behalve degene met MS kunnen ook mensen om hen heen behoefte hebben aan lotgenotencontact. Daarom is MSweb met de mailgroep @Partnersvan gestart. Bij een mailgroep vorm je een besloten groep mensen die ervaringen met elkaar uitwisselt.

Als ‘partner van’ heb je vaak extra zorgen en verantwoordelijkheden. Zorgen over de gezondheid van je partner. Zorgen over een eventuele kinderwens of over de gezondheid van de kinderen. En hoe ga je met de buitenwereld om? Hoe kun je het beste rekening houden met de vermoeidheid en beperkingen van je partner? Door vaker thuis te blijven? Door alleen op pad te gaan?

De mailgroep @Partnersvan is voor alle mensen die een partner met MS hebben, ook als de diagnose nog niet definitief is.

Maak alvast kennis met de host van de mailgroep, Nicolette.

Meld je aan voor @Partnersvan

Wil je meedoen aan @Partnersvan vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Je krijgt een automatisch antwoord en binnen enkele dagen heet de host van de mailgroep je welkom. Ben je lid van @Partnersvan, en wil je van de lijst verwijderd worden, dan kun je dit formulier ook gebruiken.

Ja, ik wil me aanmelden voor de MailgroepNee, ik wil me afmelden

* Alle velden zijn verplicht.

Ja, ik wil ook graag de MSweb nieuwsbrief ontvangen

Jouw e-mailadres wordt slechts met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere e-mail bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Met je aanmelding voor deze mailgroep ga je automatisch akkoord met onze disclaimer.

 

Uitleg

De mailgroep is een activiteit van MSweb. De dagelijkse leiding van de mailgroep ligt bij de host van de mailgroep.

Het doel van de mailgroep is om de partners van mensen met MS in een besloten groep de mogelijkheid te bieden te communiceren over onderwerpen die zij zelf afspreken.

Als je je aanmeldt voor de mailgroep @Partnersvan, verklaar je je automatisch akkoord met onze disclaimer en ons reglement.

MSweb heeft een speciale plek om de familie van mensen met MS aan het woord laten. Wat betekent het om je leven te delen met iemand die MS heeft?